A Pas d’Isard som els qui desenvolupem i us oferim aquests itineraris

Som una petita agència de viatges de muntanya, formada per guies de muntanya i tècnics de Logo definitiu baixadesenvolupament local especialistes en turisme sostenible en espais naturals. Molta estima pel país, i molta passió per la natura que ens envolta.

A Pas d’Isard neix de l’estima que tenim per la nostra terra, la seva cultura i els seus paisatges, i de l’afany que tenim per descobrir-ne cada racó pas a pas. Volem compartir amb tots els que ho vulgueu els històrics corriols d’aquests itineraris, les intenses vivències que genera l’excursionisme, la descoberta d’aquests magnífics paisatges, i les converses amb les persones del territori que enriquiran la nostra descoberta. Us animem, doncs, a que hi participeu amb nosaltres.

Xavier Grivé, Director

Xavier Grivé, Director

Els orígens acadèmics i professionals d’A Pas d’Isard sorgeixen de l’estudi universitari de les Ciències Ambientals, i de cursos de tot tipus vinculats al desenvolupament sostenible del territori, especialment en zones de muntanya. Les feines centrades en l’estudi i anàlisi dels camins antics, en els guiatges de muntanya, la gestió dels espais naturals, i sobretot el desenvolupament turístic sostenible del territori, han acabat donant com a fruit el projecte d’A Pas d’Isard, on s’hi combinen tots aquests ingredients, units per la passió en la descoberta del país petjada a petjada.