Del Pirineu al mar

Cinc etapes a peu uneixen les altes valls del Pirineu aml el mar com a destí final.

Una ruta per gaudir de l’encant del Pirineu i també del Mar

Des de la vall de Camprodon fins als penya-segats de la costa mediterrània, cinc etapes a peu uneixen les altes valls del Pirineu amb el mar. Ens acompanyarà una exuberant varietat de paisatges, des de l’alta muntanya fins als ecosistemes litorals, passant pels frondosos boscos de les serralades mitjanes del Vallespir, la Garrotxa i l’Empordà, a voltes pel vessant sud, i d’altres pel vessant nord. Tot un sector de Pirineu que acollí un episodi especialment punyent al llarg de la història: la Retirada republicana de l’any 1.939, que reviurem al llarg de la travessa creuant molts dels seus punts de pas d’un cantó a l’altre de la serralada.

Distància

110,40 Km

Temps estimat

5 Jornades

Altitud mínima

0 metres

Altitud máxima

1.618 metres

Desnivell + acumulat

4.091 metres

Desnivell - acumulat

5.088 metres

Les etapes

Recorregut i perfil

El recorregut de la travessa està format per 5 etapes. Comencem a la capital de la vall de Camprodon i acabem al cor de l’Alt Vallespir, enfilant-nos per lloms amb grans vistes panoràmiques des dels cims d’Ulldeter, fins a les profunditats de l’Alta Garrotxa. Creuarem Comencem a la capital de la vall de Camprodon i acabem al cor de l’Alt Vallespir, enfilant-nos per lloms amb grans vistes panoràmiques des dels cims d’Ulldeter, fins a les profunditats de l’Alta Garrotxa.

1. Camprodon (Inici etapa) 2. Santuari del Coral (Final etapa) 3. St. Llorenç de Cerdans (Final etapa) 4. Les Illes (Final etapa) 5. Col de l’Ullat (Final etapa) 6. Cotlliure (Final etapa) 7. Montfalgars (cim) 8. Torres de Cabrenç (cim) 9. Roc de Frausa (cim) 10. El Portús (coll) 11. Puig Neulos (cim) 12. Pic de Sallafort (cim)

Funcionament

Del Pirineu al Mar és una travessa autoguiada, que tothom pot fer pel seu compte, en la que et facilitem la reserva als allotjaments i tota la informació i serveis necessaris per a caminar amb seguretat i comoditat.

Allotjaments

Alguns indrets permeten escollir allotjament, entre un nivell bàsic, o un de més confortable. Seguidament podeu conèixer-los i escollir.

Entorn natural i cultural

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit felis congue, curabitur tempus himenaeos mauris enim egestas proin sociosqu odio, natoque sem bibendum montes urna lectus fringilla est. Sollicitudin consequat fringilla felis eget ornare at integer porttitor, rhoncus gravida malesuada leo laoreet nec montes, etiam vulputate litora cubilia aliquam feugiat mollis. Per in sed nulla vehicula egestas porta netus nec, pretium nascetur himenaeos mus hac metus praesent, conubia luctus posuere erat placerat urna faucibus.

Paquet de Benvinguda

10 dies abans de començar, enviarem a l’adreça del responsable del grup els paquets de benvinguda, que inclouen:
  • Dos mapes topogràfics de Mont Editorial
  • Una samarreta tècnica TugaWear exclusiva Del Pirineu al Mar
  • Una cinta de cap Lurbel amb visera
  • La targeta de pas per a segellar als allotjaments
  • Track de GPS
  • Altres petits obsequis.